Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konfiskera tankar, briljera med ditt förstånd

Stadens knark, det finns överallt
på alltför känd mark med dunkla vrår
och gamla dofter
frågar den överförfriskade herren i hatt:
vad ska man göra för att få en vacker
kvinna som dig inatt?
Var bara dig själv, var ingen alls,
var allt
jag har redan sällskap för natten, morgonen
dagarna långa och många
skrattande kyssar och en varm famn
ler artigt och tackar, men nej tack
går med sorg i kängorna för herren i hatt
utan att veta varför




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-17 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!
2013-04-13

    ej medlem längre
Fantastiskt. Poesi!
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten