Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frun med den hemliga flaskan


14.57

i en slip for längtan in


i detta nu tickar sekundrar ned.
Har inte setts sen oktober då
frun tog sitt liv. Ringde på vägen.

hade inte glömt.

14.58 Tanken. Hon längtar. Efter
hans figur. Han var gladare nu.

14.59. Ta två klunkar till. mamma
borde suttit här istället.

15.00. ett !
är inte kissnödig. Vet han om
allt nu? Blundar nog inte nu.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-18 15:03



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Starkt!
2013-03-18

    ej medlem längre
mamma borde suttit här istället är en förbaskat stark rad, tre intensiva minuter
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP