Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord skär mig.

Bara att höra din röst ger mig själv blåmärken.

Och din tunga är så vass att den skär som mina rakblad genom handlederna.

Och varför bryr du dig inte vad jag gör mot mig själv?

DU är anledningen till varför jag förstör mig själv.

DU är källan till alla mina problem.

Om du inte hade existerat din tjocke jävel så skulle inte jag gjort det heller.

Då slipper både världen mig och mina problem.

Då slipper alla höra på ditt malliga skrytande om hur jävla rik och populär du är.

Då slipper jag existera och ha en sådan skitstövel till pappa.

HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG HATAR DIG!!!!




Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 483 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-18 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt. Hoppas du finner styrka. Du är värd det och mer.
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator