Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar styr ditt utseende

Du gör dig ful när du tänker fula tankar,
Dina tankar går ut på ditt utseende.




Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-03 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator