Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och adjö, din tid är kommen



Det är dags,

För dig att ge dig av.

Du har gjort ditt på denna gjord.

Du är ingen nytta längre.

Jag är tacksam för det du gjort här,

Men det är dags att säga adjö.

Jag ska stänga av respiratorn nu,

så du kan njuta av att dö.




Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-22 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator