Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
anorexi, mobbing, ungdom.


Dödlig skönhet


Den snyggaste killen i skolan.

Kallade mig fet.

Jag har slutat äta.

Det gör inget,

Det finns vatten att dricka.

Mamma gråter.

Det är ingen fara,

Hon sparar ju pengar om jag inte äter.

Bara några kilo till att gå ner.

Så har jag nått 36 kilo.

Det är inte lång tid kvar att vänta.

Tills jag är perfekt.

död.








Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 1073 gånger
Publicerad 2014-03-19 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator