Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen rubrik kan beskriva hur jag känner just nu.

Kom hit och mys med mig!

Rör du mig en gång till så sliter jag skallen av dig!

Så fort jag ser dig så vill jag sparka dig i skrevet men samtidigt, så vill jag hålla om dig i all evighet.

Jag vill säga '' jag älskar dig '' men samtidigt vill jag be dig dra åt helvete.

Du gör mig instabil och osäker, jag vet inte om jag älskar dig eller hatar dig.






Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 270 gånger
Publicerad 2014-05-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator