Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
samhället i dag, sorg, sanningen


Äckliga samhälle!


Du är inte snygg om du inte har dem finaste märkeskläderna.

Du är inte populär om du inte har över 2000 följare på instagram.

Du är jävligt fet om du väger över 50 kilo.

Ingen älskar dig om du inte har pengar.

Ingen vill ha dig om du inte ser ut som Megan Fox.


Alla unga tjejer svälter sig själva just för att dem tror att fler ska tycka om dem, Killar tränar och beter sig som skitstövlar för att dem ska få dem snyggaste brudarna.

Vad i helvete har hänt med vårt samhälle?




Fri vers av DemKallarMigDiktator
Läst 249 gånger
Publicerad 2014-03-19 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator