Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej! nu när jag ändå har fångat din uppmärksamhet så passa på att läsa :)


Rosa matlåda


I bland så måste man skratta åt sina misstag för att kunna göra fler framsteg.




Fri vers (Fri form) av DemKallarMigDiktator
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-21 12:45



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vägen fram är oftast svängig
(bra att tänka på, om man är hängig).
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator