Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tips för en bättre ekonomi

Köp saker som ni har nytta av, inte vad andra ska utnyttja.




Fri vers (Spoken word/Slam) av DemKallarMigDiktator
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-27 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så det finns en skillnad alltså? Intressant..
2014-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Dagligen försöker man pracka på oss en massa som vi egentligen inte behöver.
2014-04-27
  > Nästa text
< Föregående

DemKallarMigDiktator
DemKallarMigDiktator