Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen lekte i våra skrattgropar




låt oss leka som då
när vi var barn av vår framtid

du och jag i strandnära miljöer
bland grästuvor och mjuk varm sand

solen lekte i våra skrattgropar
våra ögons blickar riktade mot framtid

låt oss dansa i vindars famntag som då
vågors brus sjöng endast om hoppfullhet

när hoppfullhet bär självsäkerhet inom




Fri vers av sunnanvind
Läst 718 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-18 20:30



Bookmark and Share


  Änglaögon
Hoppfull och ljus text.
2013-03-23

  anits VIP
Så fint berörande och mycket hoppfullt skaldat
2013-03-19

  Lars Hedlin
En fin dikt..gillas
2013-03-19

    © Birgitta Wäppling VIP
Din text sprudlar, som av en finstämd och vacker melodislinga, av glädje att berätta, förmedla en stämning, minnen och skrivarglädjen.
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind