Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Altär en kamp om livet i en Afgansk nationalsport


Buzkashi

Jag är glad att kärleken var

jag upplevde, varför ångra det vackra

titeln aspirerar på svårheten att behålla kärleken

Då menar jag kärleken till livet som det var




Fri vers av Federico Romano
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-18 21:25



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin...berör
2013-03-22

  Ninananonia VIP
Kärleken kan vara sådan.. svårt..
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Man får vara tacksam för det positiva man varit med om...
2013-03-19

  Lars Hedlin
Starkt skaldat...Känsla inom....
2013-03-19

  SatansSon VIP
bra text. den har glöd i sin fråga om kärlek som gått boert.
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano