Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankatankar från frysen Bilden föreställer endast uppätna svampar.


Avfrostning

 

Kantarellerna

skramlar försynt på botten

av halvtom frysbox

 

Vårvinterns bitska kyla

motas med gyllene toast

 

Frostig rabarber

i påsar med klämmor på

vill upp i ljuset

 

Tjälens envisa strupgrepp

mildras av sötsyrlig paj

 

Djupfrysta skatter

förgyller en dag i mars

för den som längtar

 

Middagsbordet minner om

nya årstiders fröjder

 

 




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-18 22:38



Bookmark and Share


  Sunlight
fint att finna...
2013-03-21

  Rise Little One
mumsimums :)
2013-03-21

    ej medlem längre
Mmmm... Gott!
2013-03-19

  kjell-åke bearfoot VIP
Får man komma och smaka ?
2013-03-19

  Madeleine Richter
Vad gott det låter. Kantarellstuvning och sedan rabarberpaj. Trevlig läsning.
2013-03-18

  Tarantaran
Vilka smaskiga
tankatankar!!
Taran kanske
kan hälsa på
ändå.. för att
mota tjälens
eviga strup-
grepp, tex :)
2013-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP