Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om eftertanke


Jag kan säga

Hellre hade jag tagit straffet

Än motagit hatet du ger mig i hans ställe

Hört ditt hjärta banka dovt




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-20 10:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djupt och starkt i denna känsla....
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Kan förstå dina ord...tänkvärd haiku...
2013-03-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Det är en relation haiku, när tråkiga vardagliga tillvaro tar över. Jag tycker din dikt ser bättre i haiku form. Med tanke på konsekvens. Hjärtassmärta


Hellre guds straff!
Än mottar den ifrån dig, höra
Hjort hjärta banka dovt


2013-03-20

  SatansSon VIP
inte roligt bli hatad i annans ställe
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Berörande eftertanke..
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano