Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill sitta


Jag vill sitta
på en turistbuss
som långsamt vaggar oss
genom dimman
längs autobahn
mot ett mål som vi
inte anar
Jag vill se snöflingorna dansa
utanför fönstret
Jag vill känna din kroppsvärme
elektriciteten från
din hud
som trollbinder oss
Jag vill stiga av
på en hastig krog
inta en överraskning
i form av en välsmakande
pulversoppa
kryddad med drömmar
och antikens historia
framsprungna ur en annan
kultur
än vår egen
Jag vill fortsätta resan
mot det okända
vid din sida
ana solens närvaro
styrkt av övertygelsen om
att det bara finns
detta ögonblick
i världen
som jag vill
ta till vara




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 11:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig text!
2013-03-20

  Lars Hedlin
Så bra skrivet! APPLÅD
2013-03-20

    ej medlem längre

Mycket bra ...

gillar ...
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife