Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den dag när

den dag när orden slutat dala stilla som snöflingor kan göra i mars

den dag regnet inte längre väter

då skall jag fånga flygande fjärilar med mina händer

sjunga psalmer under träden

blunda

och tänka

på regnbågsfärger




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-20 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP