Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det myndigheter & sy juntor ej förstår..


Innerst inne

Innerst inne så vet du

Vem jag är, innerst inne så känner

Du min smärta & jag din




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 283 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-20 16:56



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så sant..
2013-03-23

  Lars Hedlin
Insikt och sanning ....Bra stark och ärlig...Gillas och Applåderas!
2013-03-21

  Tarantaran
Bravo..molto bene..
tu, dolore in me
impetuosamente,
più profondo..
så vackert du
skriver..!

2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
En bra haiku...och texten under bilden säger också en hel del...
2013-03-20

    ej medlem längre
Starka ord...starka känslor.
2013-03-20

    ej medlem längre

Berör ..
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano