Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta guld?

Skriv för fan! Skriv som om ditt liv var en novell,
låt farsan sedan läsa skiten senare, någon regnig kväll.

Du tog guld. Men i fel division, fel sport.
\"Bra.\" Kommentaren avlossades helt kort.

Osså läser jag dagsens tidningsrubik,
akademiens klass reproducerar sig själv, i kubik.

Du tog guld. Men hemma i porten är du en jumbo,
vilken djävla konstig dumbo.

Tog en fil.kand.

Skriv för fan! Det finns ju ändå inga jobb,
skriv dig fri, skriv dig rik, bli en snobb.

Du tog guld. Men det blev inget jubel till pokalen,
så varför inte bara lämna skiten och skrivningssalen.





Fri vers av Janjohan
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-02-24 10:54



Bookmark and Share


  Ninashine
Jag har hittat din kvinnliga motsvarighet! Hon kallar sig Sigyn här på poeter.se
2006-03-02

  Ninashine
Nu när sveriges hockeyfusk skämt ut nationen, är det skönt att se/läsa dig rakryggad i alla fall.
2006-02-27

  Ninashine
Profetian.

Din svada räcker inte till medalj, då måste du fuska som Sundin och hans vänner.
Förlöjliga dig själv inför gud allsmäktig och alla de andra du känner.
Nej, se på Finland som står rak i ryggen,
Och Ninashine, en ugrisk kvinna, en trygg en.
Där har du receptet på framgång.

Håll dig till ditt,
och ge fan i andra,
Sätt på dig skorna,
och fortsätt att vandra
för succen väntar på dig
i huset med de vita knutarna...
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan