Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

jag hittar tillbaks
till den förbjudna platsen
jorden välver sig
kroppen filtreras
jag är nära nu
och varje steg sugs mot marken
huvudet vrider sig långsamt

jag hittar tillbaks
till den förbjudna platsen
jag kliver in i cirkeln
böjer mig
mot jorden

är där jag måste vara

sitter ner
händerna utsträkta
är encellig organism
är svällande puls
är kroppen när den
expanderar
sitter ner
väntar in tidvattnet
väntar in bruset
rycker rötter
ser spindeldjuren stiga
ur djupet
marken släpper taget
den porösa jorden
andas ut
släpper igenom oss

ovanför
hypnotisk himmel
ett kalejdoskop som vrids
och jag rinner sakta
tillbaks in i kroppen
navigerar
genom smutsiga hinnor
imploderar
händerna utsträkta
grenarna lossnar
letar sig in
bakom ögongloberna

jag hittar tillbaks
till den förbjudna platsen
jag hittar tillbaks
och marken rör sig
jag tar mig djupare in
cirklar sluts
cirklar sluts
cirklar
sluts




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-21 09:48



Bookmark and Share


  JamesDean VIP
Du skriver riktigt bra!
Ser fram emot mer.

/Klas
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen