Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandrar vidare i sagoskogen...


nynn

du andas fortfarande
när jag hittar dig mellan träden
vita fjärilar
svarta sniglar
och Atlantis
pumpar i ditt blod

dimman sväller
tungt i sänkorna
skogen nynnar hypnotiskt

du andas fortfarande
och jag ligger intill

du viskar
om hur
ljuset sipprar in
fyller
huvudets håligheter

om hur
kroppen löses upp
om hur den öppnar sig
mot jorden

en uråldrig puls
rinner långsamt genom marken
man måste vara stilla
för att känna
stilla
för att märka

du andas fortfarande
när jag hittar dig
stjärnfältet knastrar ovanför
skogen nynnar hypnotiskt
och jag
lägger mig intill




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-28 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefin!
2013-07-28

  träsnidaren
En vacker, filosofial skildring av naturen, med en aning erotik över sig.
Jag tycker mycket om texten, finner mitt lugn i den.
2013-07-28

    ej medlem längre
drömsk, vacker
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen