Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aftonbön

Du ska bära glöden
mellan fingrarna
Bära yrsel
genom dimmans vibrerande ljusglober
Du ska bära glöden
mellan fingrarna
och du ska röra dig försiktigt
genom den sista tiden

Röra dig där snön är tung
ljudet av vatten
droppar
förstärkt i oändlighet

Du ska röra dig försiktigt
och du ska känna spåren i jorden
känna de konturlösa djurens rörelse
känna de uråldriga trädens frekves

Du ska känna språket
då det långsamt
flyter tillbaks in i kroppen
Du ska skriva som i trans
Skriva de enda ord
som någonsin skrivits




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 228 gånger
Publicerad 2014-02-03 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen