Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arv

Solförmörkelsen
och de vitnande ärren
på hennes händer
har gått i arv till mig

Vita kors
Stigma

Vi tänder små eldar
på bergets sluttning
Björkvedsbrasor
Blå rök

Vi dansar in
luft i blodet
ljus i hjärnan
Dansar revor av vildblommor
vid den ihåliga offereken
Dansar näckrosor i svart vatten

Solförmörkelsen
och de uråldriga träden
har gått i arv till mig

Spindelhonan i nätets mitt
Sanden som rinner uppåt
i timglaset

Vi dansar små eldar
på bergets sluttning
Dansar vita kors
på min dotters händer




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-31 18:21



Bookmark and Share


  Daniela I
Väldigt fin, känslan av fantasybok kommer genast upp!
2015-07-31

    Lena Söderkvist VIP
Det doftar eld och skog om din dikt, känns väldigt skandinavisk i sin helhet. Originell!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen