Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solbelyst snö



I solbelyst snö

den bakvända skuggans

versala MURTNEC


Hörde skogsduvan

häromdagen - men nu

är den tyst igen.




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-21 14:52



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Underbara ögonblicksbilder - och väldigt fyndigt med bakvända skuggan! Applåd!
2013-03-21

    ej medlem längre
Dina ordskulpturer roar och värmer alltid.
2013-03-21

  Nina.H
Härlig iakttagelse i snön..vackert!
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP