Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom mörkret finns det ett ljus

Jag lovade mig själv att aldrig glömma.
Men kanske är att älska någon
att glömma gårdagen
och se fram emot en ny morgondag.

Även om det betyder att man vaknar ensam.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-22 00:31



Bookmark and Share


  stig wikman
Kanske du var
ensam när du
skrev detta , men
så vackert det
blev.

KRAM FRÅN
DALARNA.
2013-09-08

    Jim Friberg VIP
Jag vet inte vad jag ska säg. Men jag har känt den här känslan tusentals gånger, rent hypotetiskt. Det är alltid så jävla svårt att kasta sig in i någon annan, för oftast fastnade man långt bak i historien, hos någon som aldrig var värd det. Men ibland är dem.

Tack för några vackra ord som jag ska minnas.
2013-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter