Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dold

jag smakar på orden jag skrivit

luktar på dom

andas deras arom

sprider ut dom

över en genomskinlig duk

och håller den mot solen

och jag ser

jag ser dig dansa i vinden

visste inte att det var du

som skön dolde dig bland orden




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-22 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ord är magiska :)
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP