Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respekten för människors



Respekten för människors

värde bör uppdateras


Vårt lands export

av Jas måste ersättas

med känslans import




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-22 13:41



Bookmark and Share


  walborg
Att Sveriges välstånd bygger på krismateriel som dödar människor i andra länder är outhärdligt att inse
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP