Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänkte du nu?


När du säger att jag inte få reagera
och känna
så starkt som jag gör

att jag borde växa upp
och ta ansvar för mitt eget liv

Hur tänker du då?

Du var ju mitt liv

Att be en bipolär borderliner
att INTE känna

är som att be en blind att se
en döv att höra
en elefant att flyga

din dumma fan




Fri vers av Hondjuret
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-22 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Robot el. zombie ...?
2013-07-14

    ej medlem längre
Love it!
2013-03-22

    ej medlem längre
Tycker om denna. Orden ger en uppvaknande pisksnärt och sista meningen ger ett leende.
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret