Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina rester


Är jag dina rester nu?

Är jag det man lämnar kvar
när allt det goda tagit slut?

Det är okej,
men du;

man behöver inte spotta
och stampa
på sina redan
sönderpetade rester

Jag försöker skrapa ihop
det som finns kvar
och bygga en mur av
runt mitt hjärta




Fri vers av Hondjuret
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-22 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret