Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon som satte ord på mej igen


Dina ord definierade mej
och utan dom är jag
ingenting

Jag har aldrig
hittat mej
som du

Föredrar de kalla och hårda
orden
när du gjorde mej
ond

framför att vara
ingenting
utan dej




Fri vers av Hondjuret
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-22 15:44



Bookmark and Share


  Dan Linder
Bra titel, bra dikt! Fortsätt sähär :-)
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret