Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddade ny



Laddade ny

elektronisk cigarett

med USB-kontakten


Efter arbetet

ville jag gärna ha

en vanlig cigg


Men den nya el-ciggen

blev ett gott alternativ




Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-22 15:52



Bookmark and Share


    Jnåt
Allt ska gå med elektricitet...
Jag kör med fossila bränslen än.
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP