Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för att räkna får




Min lilla egenhet är
att nu när jag är kär
vill jag räkna våra kyssar
i efterskott

när jag är vaken om natten

bara för att få försäkrat
att vår kärlek är stor
intill övermått.

Sen somnar jag gott.











Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-22 18:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fantasifull :)
2013-04-07

  Siggesdotter
Vilken krativitet och en så genial idé som ger dig mycket mycket mer :-) Härligt!
2013-03-23

    ej medlem längre
Aahhh...lovely *ler*
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP