Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mellersta Sverige


Långt hemifrån

På väg

Ridå

Springer

Känslan av fart

Inställsam

Marssolen drar i mig

Vintertäcket finns kvar

Värme på väg

Långt hemifrån

Finns jag

Imorgon reser jag vidare

Från mälarhöjderna och sorgen




Fri vers (Fri form) av Robert Rosén
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-23 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Rosén