Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen efter 6


Disig gryning, ord som ekar

Mörka orosmoln, rosor som vissnar

Is som smälter, vatten som porlar

Allvarets karga tundra, öppet och naket klart

Vått och dränkt, i sorg

Dräpt, stupad som i strid

Från hett möte, från kyssar av guld, från händer som smekt

Långsamt och på grund av åtrå

Försvann i vind

Som blåst över allvaret, ner mot Kalmarsund

Och kvar stod jag i morgondiset

Förbluffad och förundrad

Över vem du var och är






Fri vers (Fri form) av Robert Rosén
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-04-18 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Rosén