Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar i tystnad


Sjön ligger spegelblank

Svårt att förklara

Men känner ro

I tystnaden, i lugnet och sorlet från de gamla björkarna

I ljuset av ditt hjärta, i solens omfång

Finns jag nära

Vindpinad och röd om kinderna

Kalt och härjat men ändå vår

Fuktigt och lättsamt

Smakar jag på dig

I tystnaden älskar vi





Fri vers (Fri form) av Robert Rosén
Läst 245 gånger
Publicerad 2013-04-03 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Rosén