Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glänsande över Göta älv


I mina drömmars moln

I en kort sekund av lycka

Av fallande vattendroppar, i tidig vår

I mina drömmas himmel

Långt ifrån smärta, avsked och tomhet

Vilar du i mina händer

Glänsande över Göta älv

Sol som värmer

Morgon som gryr och återkommer

I mina drömmars moln

Är det klart bakom horisonten

När kylan släpper, förundras jag över ditt liv

Och hur mycket du betyder, du som födde mig.








Fri vers (Fri form) av Robert Rosén
Läst 210 gånger
Publicerad 2013-03-31 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Rosén