Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett träd eller en blomma







Djupt inom mig

bär jag en önskan

att jag vore

likt ett träd

eller en blomma



När ett träd

eller en blomma

upptäcker

att ljuset är borta

åt ett håll

då vänder det sig

mot ett annat håll

och fångar

ljuset där




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-24 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint skrivet!,tänkvärt
2013-05-27

  Maria T
Så vackert.
Fånga ljuset
2013-04-23

  Maria T
Förunderligt
2013-03-31

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt skaldat
2013-03-28

    eva m h
Tänkvärd
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket fint sätt att se...att alltid vända sej mot ljuset...
2013-03-24

  Ninananonia VIP
Så fint...man kan nog det se ljuset i andra... :) och gå dit där ljuset är :)
2013-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Psaltaren 1:1 ff
2013-03-24

  Ulf D VIP
Visst är det så vare sig vi är blommor, träd eller gräs. Vi behöver något ljust som riktning och mål. Vägen dit en odyssé alla finner vi tillbaka till Ithaka, ...kanske.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius