Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 22 mars: Annétthe Zettergren gripen i Thailand


En brottsling blir gripen i Thailand

En brottsling blir gripen i Thailand
brottslingen är kvinna
Före detta ledamot i polisstyrelsen
vilken förändring av utstyrsel

Dessutom var hon landstingspolitiker
i Moderaterna när hon bestämde sig för en annan lek
4,5 miljoner är hon misstänkt för att bluffat till sig
genom sin praktik som sjukgymnast

Hon slog nästan svenskt rekord om att mörda myter
Moderater politiker företagare kvinnor poliser ryker
Är det så lätt att höja sina inkomster utan att någon ser
då börjar man fundera hur det står till i denna samhällsdel

Kanske ska man jaga fuskare där i stället för att få lönsamhet
vi jagar sjuka fuskare med blåslampa och bestraffar alla för det
Skyldig eller oskyldig spelar liksom ingen roll, för vi ska spara
medan vi låter dessa delar av samhället vara

Dessutom snodde hon en miljon från sambon
kanske hon som första kvinna får en dom
Åtminstone några dagar extra för ett sådant brott
Det nämns ju i alla fall, det kunde man inte trott






Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-24 15:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är väl typiskt politiker.
2013-03-25

  Nina.H
Härligt att läsa om dessa brottslingar som
knappast syns på löpsedlarna! Bra skrivet!
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP