Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrigt tempel


Jag är glad
jag får ett mejl
efter flera dagars
tystnad (jag har längtat)
också om du bara skriver
om den senaste vinterkräksjukan
som drabbat dig
För min del
betyder det ändå
att jag får nytt hopp
eller hopp…
jag kommer dig nära
Det ger mig en uppfattning om
hur du haft det
hur du tillbringat
dina senaste dagar
Nej, jag är inte avundsjuk, såklart
inte på vinterkräksjukan
men ändå
jag kommer dig nära
du delar med dig
av din belägenhet
via ditt mejl
och jag är fortfarande
ett hungrigt tempel
av saknad
efter dig




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-24 18:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2013-03-25

  Stefan Albrektsson
Fint att vara ett hungrigt saknande tempel (som verkar vilja omfamna mejlvännen).
2013-03-25

  catharina.jerbo VIP
saknad sliter...
2013-03-24

    ADI Nehlin
berör...intet är som hopp och längtan
2013-03-24

  Marianne Räf
Kärleken får man vänta på
och längta efter, ibland---
Eller hur...?
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife