Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Sluta

Sluta, bara sluta
Inga fler ord
Bortförklaringar
Sluta.

Allt du gjort mot mig
Detta tar priset.
Du är viktigast, det är det du säger
Utan ord

Allt jag fått stå ut med
Allt jag fått stå emot
Allt jag kämpat för
Allt jag jobbat så hårt med
Borta.

Jag bad om hjälp
Du svarade att du skulle hjälpa
Jag vart lättad

Men du ljög
Som alla andra gånger!
Så sluta.
Sluta
Sluta
Sluta!




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-24 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah