Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta skriva med grön penna


Otydliga ord
Skall antecknas
Utan att synas
Mot en suddig bakgrund
Sluta Skriva
Med Grön Penna
På Whiteboarden
Snälla?




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah