Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paralyserad

Och jag vred mig ur sömnen
Men kunde inte röra mig
Som om någon
Försökte ta över min kropp
Inga ord kom från munnen
Inga ljud
Inget skrik
Inte nått
I panik
Som inte vill släppa
Försöker jag röra på fingrar och tår
Utan lycka

Knappt en minut
Sen var jag vaken
Och allt var som vanligt
Och inga spöken syntes
Jag var vaken.




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-09 01:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah