Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kyss

Medan snön faller
Medan kylan ökar
Medan solen sakta kommer tillbaka
Fryser tiden
Bara lite
En kyss
oskyldig
eller
inte
men ändå
En kyss.

Svaga knän
Fjärilar i magen
Pirr.
En Kyss.
Lika snabbt där som borta.
Hände det verkligen?
Drömde vi?
Eller fastande vi i tiden?
Medan snön föll
En Kyss.

Lika snabbt där som borta
Vi sögs tillbaka
Till kylan
Till väntan på solen
Till tiden då en Kyss
var mer
än






Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-02 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah