Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsflykt (del 2)

Din famn känns så trygg och varm
Och jag skulle vilja stanna i den
För evigt
Vi pratar om allt
Allt och inget
Och allt däremellan.
Jag säger att jag litar på dig
Du kan knappt förstå varför
Du håller om mig hårt
Fast ändå inte
Vi är ingenting
Vi är allt
Tiden går
Vart tog den vägen



Vi flydde
In i varandra
Fast ändå inte
För inget hände
Och ändå hände massor



Du pratar
Jag lyssnar
Lyssnar mellan orden
Mellan raderna
På allt som inte sägs
Och all min ångest
Är som borta
När du ser på mig



Vi flydde
In i varandra
Fast ändå inte
För inget hände
Och ändå hände massor



Du är varm
Jag fryser
Du drar mig närmre
Fast ändå inte



Vad hände
Flydde vi in i varandra
Eller var allt en illusion
Som jag saknar
För det kändes
Som vi flydde
In i varandra
Fast ändå inte
För inget hände
Och ändå hände massor




Vad hände?




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-03-09 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah