Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddsla

Ibland undrar jag
om du kunde läsa
mina tankar

Kanske du också skulle vara rädd
ledsen
och ensam.

Ibland tror jag
att ingen vet
ingen förstår
ingen lyssnar
på mina tårar
när de följer sina vänner
i kana ner för kinden.

Jag är rädd
att du bryr dig
fast du låtsas




som ingenting...




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-13 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah