Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsflykt (del 1)

Vi är inte bra för varandra
Punkt.

Och ändå
Känns det
Som du
Är den enda som ser mig
Och jag
Är den enda som ser dig
Du ser igenom mig

Och det känns bra på något sätt
Kan inte förklara hur

Men vi är nog inte bra för varandra.

Dina ögon
Vilar på mig
Möter mina
Och vi ser varandra

Du ler
Jag ler
Och vi båda vet
Att vi inte är bra för varandra
Och det känns bra på något sätt...




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-03-09 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah