Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28 mars


Verklighetsflykt (del 3)

Ett litet monster bor
I min kropp
Det äter mitt inre
Skär med en kniv
Pickar med en gaffel
Skrapar och gröper med sin sked

Det gör ont


Det gör ont
Mår illa
Av mina saknade organ
Som slukats
Av monstrets aptit
Mår illa

Kippar efter luft


Kippar efter luft
För monstret äter
Mina lungor
Mitt hjärta
Försöker slita ut det
Men lyckas aldrig

Paniken


Paniken
Försöker rymma
Vill inte någon ska se
Kampen mot monstret
Som äter mina organ
Så jag går

Men hissen stannar


Men hissen stannar
Och ur den kliver du
Och jag kliver in i din famn
Och du håller om mig
Och monstret försvinner
Och jag är hel igen




Fri vers (Fri form) av Pandah
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-09 12:28



Bookmark and Share


  Just Emotions
snyggt! hög igenkänningsfaktor :)
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Pandah
Pandah