Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation likt fiska



Det kliver en ko över en mjuk
äng.

Jag ser på en lång kvinna utan
höfter utan rumpa. Skrattar till.
Vänder mig till dig. Ler av längtan
in. Är jag kropp frågar jag dig

du är kropp själ och ibland ingenting.

nickar. I vågor är kärleken mild.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-25 00:15



Bookmark and Share


  hansensson
Din egen röst och en härligt målad scen.
2013-03-25

  Stefan Albrektsson
Lika stillsamt som jag ser den där kon kliva mjukt över ängen - lika stillsam är din text och dess frågor - både milt besvarade och obesvarade.
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP