Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punktens ordalydelse

Hon föder sig själv. Borrar sig i skratt.


det är den galna den leda
den trötta lytta tiden

den väna sorgsna sköna

det är och efter är en punkt
i väntan på det som passar

orden till meningen. Måhända inte
ord av

lilla tystnaden. Emellan

efter punkt är där väl något?





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-25 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fortsättningen....det man vill, bestämt sig, eller ett nytt emellan...
Kul text
2013-03-26

  Stefan Albrektsson
O, jag gillar klangorden i raderna 2-4, mycket snyggt. Och så den där väntan på vad som skall komma efter en punkt? Vilka ord? Eller skall det bli lite tyst eller helt tyst?
2013-03-25

  Vind
Absolut är där något. Det före punkten är nog bara toppen på isberget.
Väl klurat :)
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP