Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina känslor avtog.

 

 

Smärtsamt tom
likgiltig och 
tyst
inombords 
 
Van vid skrik
och gråt
Van vid 
att det rev och slog
 
Du skövlade en skog
med din ångest 
 
Men en dag
tystnade skriken
Kvar satt du
med paniken
med känslan av att
inte
känna
någonting
 
Hur det kunde göra mer ont
när allt känns tomt
kommer du nog aldrig
att förstå
 
Hur smärtan avtog
men ökade ändå.
 
Och skuldkänslorna 
slog på.
 
Skuld
över att inte känna igen
de runt en
Skuld 
över det svala intresset 
inför de man alltid
älskat
 
Du trodde du dog
när dina känslor 
avtog
 
Men du levde vidare
som en andedräkt i kylan
ett moln man vill undvika
men måste gå igenom
för att komma dit man ska
 
Ditt skal levde kvar
men jag undrar
vart blev du av?
 
Du som hade så mycket
inombords 
att du slog sönder en skog
av
desperation.



Fri vers av entusiasm
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-25 12:46



Bookmark and Share


  Undine
Jag tror att känna är att leva, även om det kan göra så sjukt ont.
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm