Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det första man kom att tänka på


när man fick syn på henne var att man ville ha sex

Man ville ha sex med henne

För så vacker hon är

Men i samma svindlande tanke så ångrar man sig

och istället vill bli till hennes allra bästa vän

Lära känna henne riktigt ordentligt på djupet först

och hoppas att hon lite senare

är med på noterna

då vi båda åt varann ger oss hän

Och då jag får smaka på hennes allra heligaste

För är det inte det som livet går ut på

Att fortplanta sig

Meningen med livet

Att älska och bli älskad

Och det oavsett om man får barn eller inte

För händer det så händer det...

Det första man kom att tänka på!

Ken Cassel
26/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 09:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, säg den som inte vill älska och bli älskad...
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel